Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

LUNA 2 Normal Skin
LUNA 2 Normal Skin
LUNA 2 Normal Skin
LUNA 2 Normal Skin

LUNA 2 Normal Skin

Foreo

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring.
1 795 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
LUNA 2 Normal Skin
p89154358
v89154359
Foreo
NOK
1795

Omtaler

Anette | 18-02-2019
Jeg er så besatt av hvordan dette får huden min til å føle. Jeg kan bokstavelig talt ikke vente med å komme hjem og bruke dette hver dag før jeg går i seng. Jeg kunne se og føle en merkbar forskjell etter bare en bruk. Jeg elsker at jeg aldri trenger å bytte ut noe, inkludert batterier.
Silje | 04-08-2018
Jeg har kun brukt Luna 2 i en uke, men syntes den renser huden utrolig godt! Huden føles ren og myk etter bruk. Jeg har en blanding av normal og sensitiv hud, og da var denne helt perfekt. Kan virkelig anbefale!
Sarah | 10-03-2018
Elsker denne børsten! Bruker den morgen og kveld hver dag. Supert at den er helt vanntett så jeg kan bruke den i dusjen. Har hatt denne i 6 måneder og har enda ikke måttet lade den etter første oppladning! Den er laget av silikon, så den frastøter bakterier. Det beste alternativet om du ser etter en børste for å rengjøre ansiktet!

Mer Informasjon

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Dens 8000 T-Sonic™ pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester i porer, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige og gjør at huden ser fastere. Den ultra hygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn en nylonbørste. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 450 bruk per ladning. LUNA™ 2 er tilgjengelig i fire forskjellige modeller som passer til alle hudtyper.
Bruksanvisning:
• Smør din vanlige rens i ansiktet. Skyll LUNA™ 2 under lunkent vann og trykk på rensemodus.
• Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ 2 i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
• Aktiver anti-aldringsknappen på LUNA™ 2. Bruk den rundt i ansiktet i 1 minutt på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og deretter skyll ansiktet. Denne rutinen bør ta 1 minutt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331