Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

LUNA 2 Combination Skin
LUNA 2 Combination Skin
LUNA 2 Combination Skin
LUNA 2 Combination Skin

LUNA 2 Combination Skin

Foreo

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring.
1 795 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
LUNA 2 Combination Skin
p89154420
v89154421
Foreo
NOK
1795

Omtaler

Nina369 | 24-10-2019
Jeg bare elsker den Etter å ha prøvd minibørsten hos en venninne, bestemte jeg meg for å kjøpe en til meg selv. Jeg endte opp med å kjøpe fullversjonen. Jeg bare elsker den. Den skader ikke huden på noen måte. Rensingen er veldig skånsom. Nå ser huden plettfri ut, og den er myk å ta på. Pulseringen er veldig kraftig, og den kraftigste modusen er perfekt for ansiktsmassasje. Jeg bruker også denne børsten til å påføre serumer og kremer da de absorberer bedre. Det er en uten tvil en hitt!

Mer Informasjon

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Dens 8000 T-Sonic™ pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester i porer, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige og gjør at huden ser fastere. Den ultra hygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn en nylonbørste. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 450 bruk per ladning. LUNA™ 2 er tilgjengelig i fire forskjellige modeller som passer til alle hudtyper.
Bruksanvisning:
• Smør din vanlige rens i ansiktet. Skyll LUNA™ 2 under lunkent vann og trykk på rensemodus.
• Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ 2 i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
• Aktiver anti-aldringsknappen på LUNA™ 2. Bruk den rundt i ansiktet i 1 minutt på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og deretter skyll ansiktet. Denne rutinen bør ta 1 minutt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331