Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

FOREO BEAR Fuchsia

Vurderinger
Pris
3 495 kr
Tilgjengelighet i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
BEAR
p94022940
v94022941
FOREO
NOK
3495
BEAR er en ny serie fra FOREO som er basert på mikrostrøm og representerer noe helt nytt innen anti-aldring. For å aktivere de 43 musklene i ansiktet og 26 muskler i halsen bruker BEAR og BEAR mini både mikrostrøm og T-Sonic™-pulseringer for å oppnå et spenstig resultat. BEAR benytter Anti-Shock System™, som gir smertefri behandling og gjør BEAR til markedets tryggeste mikrostrømsenhet trass i kraften. Avanserte sensorer måler motstanden i huden og tilpasser automatisk intensiteten til din hud. BEAR mini har lavere mikrostrømsstyrke og benytter derfor ikke Anti-Shock System™. På BEAR mini kan du velge mellom tre ulike innstillinger, mens BEAR har fem ulike alternativer for mikrostrøm.
FOREOs patenterte T-Sonic™-pulseringer, som også BEAR arbeider med, trenger dypt ned i huden og øker blodsirkulasjonen. De bidrar til å fjerne giftstoffer og virker avslappende, slik at resultatet blir en jevnere hud med masse glød.
BEAR er ergonomisk utformet og følger ansiktets konturer perfekt. Både BEAR og BEAR mini er fremstilt av ultrahygienisk silikon. Én USB-lading holder til opptil 90 gangers bruk.
FOREOs gjenfuktende SERUM SERUM SERUM overfører mikrostrøm* fra BEAR til huden din på en sikker måte.
*SERUM SERUM SERUM kan brukes med alle mikrostrømsenheter. Du må ALDRI bruke BEAR eller andre mikrostrømsenheter uten ledende serum, gel eller krem. Hold deg derfor til vannbaserte produkter for å sikre trygg og effektiv bruk.
1. Kontroller at BEAR er tørr (ikke bruk den når den er fuktig eller våt). Rengjør med et oljefritt renseprodukt, og tørk ansiktet, slik at du får bort alle sminkerester og andre fettstoffer som kan avlede mikrostrømmen og gjøre behandlingen ineffektiv.
2. Masser inn SERUM SERUM SERUM på områdene du vil behandle, inntil det er absorbert i huden.
3. Trykk på knappen for å aktivere BEAR. De små lampene under knappen viser selve strømintensiteten. Du bytter intensitet ved å klikke raskt én gang på knappen, så kommer du til neste nivå. Med et dobbeltklikk kan du slå av T-Sonic™-pulseringene. Bruker du appen, får du tilgang til flere intensiteter og alternativer.
4. Hold begge metallkulene lett mot ansiktet, og før dem forsiktig over ansikt og hals. Begge kulene skal ha kontakt med huden hele tiden. Du oppnår best resultat ved å føre BEAR langsomt og med lett hånd utover og oppover fra ansiktet.
5. Når du er ferdig med behandlingen, slår du av enheten ved å holde knappen nede i 3 sekunder. Påfør valgfrie hudpleieprodukter hvis du ønsker det.
Bruttovekt:
262 g
EAN:
7350092139502
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser