Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Filorga

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring.
635 kr

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Den beste nattkremen jeg har prøvd! Jeg er på min fjerde eller femte krukke. Denne kremen gir meg den mykeste, glatteste huden jeg kan forestille meg, og hjelper mot tilstoppede porer (de blir lettere å klemme ut og kommer ikke like fort tilbake). Jeg trekker fra en stjerne fordi den kommer på krukke i stedet for pumpeflaske eller tube. Til den ganske stive prisen burde det også fulgt med en spatel. Men jeg mener den er verdt det. Prøv den!
Gunn | 08-03-2018
Dette blir den nye favorittnattkremen til alle som prøver den. Den forbedrer huden mens du sover, og du våkner med fuktet, fornyet hud med glød!
Carina | 07-03-2018
Helt herlig! skal mye til før jeg bytter til noe annet. Min sensitive, blandingshud tåler den utrolig bra. Andre krukka, og garantert ikke den siste!

Mer Informasjon

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring. Bevarer og optimaliserer hudens helse gjennom å booste cellefornyelsen og gradvis redusere ujevnheter og pigmentflekker.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste nattkrem
Påføres hver kveld, ev. annenhver kveld, på rent ansikt. Unngå den følsomme huden rundt øynene og eventuelle sår.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331