Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Filorga

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring.
508 kr635 kr

Omtaler

Ingeborg | 08-09-2018
Jeg ble skuffet over denne. Merket absolutt ingenting hverken på glød, "freshnes" om morgenen, pigmentflekker eller lignende. Den gjorde i grunn ikke noe for meg. Skuffende til den prisen og alle de gode omtalene. (40 år og kombinasjonshud.)
Julie | 09-08-2018
Elsker denne nattkremen. Har av og til urenheter og denne hjelper å holde porene åpne. Forhindrer at det hoper seg opp med talg. I tillegg er den drøy i bruk.
Kaja | 23-06-2018
Helt fantastisk, lett konsistens, drøy i bruk, har mindre urenheter og porene er blitt mindre synlig, huden er myk og fin. Kombinerer kremen med litt olje eller serum siden jeg trenger mer fuktighet. Best jeg har prøvd, anbefaler den hjertelig

Mer Informasjon

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring. Bevarer og optimaliserer hudens helse gjennom å booste cellefornyelsen og gradvis redusere ujevnheter og pigmentflekker.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste nattkrem
Påføres hver kveld, ev. annenhver kveld, på rent ansikt. Unngå den følsomme huden rundt øynene og eventuelle sår.
50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331