Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Filorga

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring.
625 kr

Omtaler

Tine | 10-08-2017
Denne kremen er det noe helt spesielt med. Jeg likte den ikke ved første påføring, men siden ved andre og tredje og så videre har jeg blitt avhengig. Den glatter ut og strammer opp og ikke minst gir en fantastisk glød. Jeg føler meg virkelig vel resten av dagen etter en natt med denne kremen. Prisen er ok sammenlignet med andre som jeg har brukt tidligere og som ikke har gitt huden min på langt nær så mye. Håper den aldri går ut av salg.
Snezana Nedeljkovic | 13-06-2017
Den beste nattkrem som finnes ❤️ Fra den første gang eg brukte den følte eg stor forsjel mellom den og alle andre nattkremer eg har prøvd! Huden er myk og føles ung og fantastisk ut! Anbefales på det sterkeste 🔝
TH | 25-02-2017
Dette er et av de beste produktene jeg har prøvd. Man våkner opp med en jevn hudtone og huden føles fuktet og oppstrammet. Den prikker litt når man tar den på, men min sensitive hud tåler fint denne hver kveld.

Mer Informasjon

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring. Bevarer og optimaliserer hudens helse gjennom å booste cellefornyelsen og gradvis redusere ujevnheter og pigmentflekker.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331