Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Filorga

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring.
635 kr

Omtaler

Kaja | 23-06-2018
Helt fantastisk, lett konsistens, drøy i bruk, har mindre urenheter og porene er blitt mindre synlig, huden er myk og fin. Kombinerer kremen med litt olje eller serum siden jeg trenger mer fuktighet. Best jeg har prøvd, anbefaler den hjertelig
Irene | 12-06-2018
Jeg "sliter" med kombinasjonen tørr og samtidig oljete T-sone, samt sensitiv hud i resten av ansiktet. Denne kremen gir synlige resultater om morgenen, i form av mindre og færre kviseutbrudd, mindre tørrhet og olje - som varer hele dagen. Ved bruk over tid stabiliserer huden i ansiktet seg, og det føles som om huden lettere tar til seg dagkrem. Har inntrykk av at den hjelper mot synlige linjer og porer, huden ser sunn ut og får en fin glød. Den er drøy i bruk, og en krukke varer derfor lenge. Lite lukt, noe jeg synes er en fordel! Jeg er begynt på min andre krukke, og kommer definitivt til å fortsette, til tross for stiv pris!
Johanne | 04-06-2018
Dette er uten tvil den beste nattkremen jeg har prøvd. Før hadde jeg problemer med uren og blass hud, men etter å ha begynt å bruke denne i tillegg til dagkremen "Hydra Filler Mat" fra samme merke er huden mye bedre. Om du skal bruke litt penger på skikkelig pleie til ansiktet, så anbefaler jeg denne på det sterkeste!

Mer Informasjon

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring. Bevarer og optimaliserer hudens helse gjennom å booste cellefornyelsen og gradvis redusere ujevnheter og pigmentflekker.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste nattkrem
Påføres hver kveld, ev. annenhver kveld, på rent ansikt. Unngå den følsomme huden rundt øynene og eventuelle sår.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331