Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml
ONLY AT KICKS

Sleep and Peel - Resurfacing Night Cream 50 ml

Filorga

En gjenoppbyggende nattkrem som gir glød og beskytter mot for tidlig aldring.
635 kr
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene

Omtaler

Katrine | 02-10-2018
Jeg er virkelig takknemlig for at en av de ansatte i Kicks butikken anbefalte meg denne kremen her! Den reduserte rødhet i ansiktet og jevnet ut hudtonen, i tillegg til at porene ble mindre synlige. Kremen er veldig drøy i bruk og holder dermed lenge. Kommer ikke til å slutte å kjøpe denne heller av Filogra, er kjempefornøyd med flere av deres produkter!
Ingeborg | 08-09-2018
Jeg ble skuffet over denne. Merket absolutt ingenting hverken på glød, "freshnes" om morgenen, pigmentflekker eller lignende. Den gjorde i grunn ikke noe for meg. Skuffende til den prisen og alle de gode omtalene. (40 år og kombinasjonshud.)
Julie | 09-08-2018
Elsker denne nattkremen. Har av og til urenheter og denne hjelper å holde porene åpne. Forhindrer at det hoper seg opp med talg. I tillegg er den drøy i bruk.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331