Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Scrub & Mask

Scrub & Mask

Filorga

Ansiktsmaske og -peeling i ett produkt, det er siste nytt fra Filorga. Skånsom og effektiv eksfoliering gir en jevn hud med frisk glød.
470 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marita | 07-03-2018
Gir glød og silkemyk hud! Utrolig deilig:)
Malin | 04-03-2018
Veldig fornøyd med denne masken!!:)
Ingvild | 28-02-2018
Fikk denne først i en tester og ble så fornøyd at jeg måtte kjøpe den i full størrelse. Kjempegod maske! Den er overraskende skånsom på eksfolieringen, samtidig som jeg føler den får gjort det den skal. Huden føles så myk og fresh ut etter bruk! Bruker denne når jeg føler jeg trenger en liten boost. Så fornøyd. Kommer til å kjøpe igjen!

Mer Informasjon

Ansiktsmaske og -peeling i ett produkt, det er siste nytt fra Filorga. Skånsom og effektiv eksfoliering gir en jevn hud med frisk glød. Produktet tilfører også fuktighet og bidrar til å minske porene.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331