Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Perfect+ Perfect Skin Serum
Perfect+ Perfect Skin Serum
Perfect+ Perfect Skin Serum
Perfect+ Perfect Skin Serum
Perfect+ Perfect Skin Serum

Perfect+ Perfect Skin Serum

Filorga

Et serum som gir en hud som oppleves og ser PERFEKT ut: GLATT & MYK HUD – Gjenoppretter den cellulære kommunikasjonen og stimulerer hudfornyelse for en jevnere ...
625 kr

Omtaler

Astrid | 22-10-2017
Jeg elsker Filorgas produkter, men reagerte på akkurat dette serumet på grunn av den "glød-givende ingrediensen". Jeg har veldig ømfindtlig hud, og jeg reagerer på alt av selvbruningsprodukter. Dette serumet inneholder noe selvbruning for å gi glød, og huden min ble nuppete og irritert av det. Hvis man tåler dette er det sikkert et flott produkt, og jeg er svært fornøyd med andre produkter av Filorga.
Trine | 19-12-2016
Sliter veldig med oljete hud, da denne hjalp utrolig mye! Holder huden matt lengre enn den ville vært til vanlig om jeg ikke hadde brukt den, så tydelig forandring på porene etter bare 3 uker, super fornøyd og virkelig verdt pengene!

Mer Informasjon

Et serum som gir en hud som oppleves og ser PERFEKT ut: GLATT & MYK HUD – Gjenoppretter den cellulære kommunikasjonen og stimulerer hudfornyelse for en jevnere overflate og forbedret hudstruktur, samt behandler aldringstegn. MATT & GLANSFRI FINISH – reduserer porestørrelsen og gir huden en langvarig matt finish, SUNN GLØD – reagerer i harmoni med huden og skaper en naturlig gyllen glød, gir huden NÆRING. RESULTAT: Huden får en umiddelbar forbedret finish. Huden får gradvis en forbedret struktur og et yngre utseende.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331