Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Meso Mask - Anti-wrinkle Lightening Mask 50 ml
Meso Mask - Anti-wrinkle Lightening Mask 50 ml
ONLY AT KICKS
Gave på kjøpet! Les mer

Meso Mask - Anti-wrinkle Lightening Mask 50 ml

Filorga

Intensiv behandling som gir huden mer glød. Denne formen for vitamin C er en ekstremt kraftig antioksidant som øker produksjonen av kollagen, stimulerer cellevevet og gir glød.
455 kr

Omtaler

Christina | 04-03-2018
Mirakelmaske for en med tørr hud.
Sofie | 21-02-2018
Meso mask er en utrolig god maske for en hud som trenger litt fukt og næring. Bruker denne når jeg sitter foran pc'n om kveldene og vasker den av før jeg legger meg. Perfekt å bruke under vintermånedene.
Regina | 16-02-2017
Jei elsker alle produkter fra Filorga, kjøpe altid disse midler for ansiktspleie. Meso-Mask er mirakel middel. Jeg anbefaler :)

Mer Informasjon

Intensiv behandling som gir huden mer glød. Denne formen for vitamin C er en ekstremt kraftig antioksidant som øker produksjonen av kollagen, stimulerer cellevevet og gir glød. Gir umiddelbar og langsiktig fuktighet. 21 dagers « Radiance & Vitality »-program for synlig yngre hud.
Påfør et tykt lag over hele ansiktet, rundt øynene og på halsen minst én gang i uken. La virke i 15-30 minutter. Fjern masken med en myk bomullspad.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331