Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

EVY Technology Daily Repair Mousse 100 ml

Vurderinger
Pris
209 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Daily Repair Mousse
p94016320
v94016321
EVY Technology
NOK
209
EVYs medisinsktekniske formel etterligner og forsterker hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Formelen fordeles i hele det øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten. Det gir huden effektiv og langvarig beskyttelse som tåler vask og annen påkjenning. Med sin beskyttende barriere gir formelen beskyttelse mot hudirriterende stoffer og forebygger kontaktallergi, tørr hud samt eksem. Den fukter intensivt og hjelper huden med å beholde fukten.
Produktet passer for deg som ofte utsetter kroppen for fukt, rengjøringsmiddel eller andre irriterende substanser. Den lette moussen absorberes raskt, tetter ikke igjen porene og etterlater ingen hinne. Uten konserveringsmidler og parfyme, i en hygienisk bakteriesikker forpakning som ikke åpnes. Allergitestet.
Påfør på tørr hud før kontakt med vann eller irriterende stoffer. Rist flasken kraftig, og hold den opp ned. Trykk frem moussen. Smør inn huden regelmessig, hver 4.–6. time for beste effekt. Fortsett også behandlingen når du har blitt symptomfri. Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke brukes på skadet hud. Brukes ikke for andre formål enn det produktet er ment for. Om symptomer vedvarer eller reaksjon forekommer, avslutt behandling og kontakt lege. Brukes ikke om du er oversensitiv mot noen av ingrediensene i produktet.
Aqua. Urea. Propylene Glycol. Butane. Stearic Acid. Palmitic Acid. Caprylic/Capric Triglyceride. Isobutane. PVP. Isobutane.Propane. Glycerin. Polysorbate 20. Triethanolamine. Allantoin. Tocopheryl Acetate. Dimethicone.
Bruttovekt:
118 g
EAN:
5694230167227

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331