Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

After Sun Mousse 150 ml
After Sun Mousse 150 ml

After Sun Mousse 150 ml

EVY Technology

EVY AFTER SUN MOUSSE After Sun bygger på samme medisintekniske grunnformula som EVYs andre solbeskyttelsesprodukter.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
After Sun Mousse
p88985633
v88985634
EVY Technology
NOK
199

Omtaler

Elin Jakobsen | 28-08-2019
Jeg ble veldig skuffet over denne. Den luktet "kjemisk" og var veldig klissete på huden. Denne kommer ikke til å bli brukt.

Mer Informasjon

EVY AFTER SUN MOUSSE
After Sun bygger på samme medisintekniske grunnformula som EVYs andre solbeskyttelsesprodukter.
Moussen danner en beskyttende barriere som fordeles i hele det øverste hudlaget og styrker hudens naturlige forsvar i stedet for å etterlate en fet eller klebrig hinne. EVYs patenterte teknologi sørger for at moussen kommer ned i dybden og ikke legger seg på overflaten av huden, som de fleste andre produkter. Dette gjør ingrediensene ekstra effektive og tilfører huden intensivt fuktighet i opptil 12 timer. EVY After Sun er et flerfunksjonelt produkt som også kan brukes til å pleie håret og tilføre det ny fuktighet uten å gi et klebrig resultat.
BEROLIGER OG FUKTER
Dette produktet inneholder bl.a. aloe vera, melon og gingko biloba-ekstrakt som gir en svalende og beroligende effekt på solbrent hud. Ingrediensene er nøye utvalgt for sine pleiende egenskaper som hjelper huden til å beholde sin solbrune farge og forhindrer flassing. Produktet er også beriket med C- og E-vitaminer, silkeekstrakt og kollagen for å motvirke og reparere solens skadelige effekter.
TIL ANSIKT OG KROPP
Moussen absorberes og tørker meget raskt, noe som gjør den ekstra enkel i bruk. Den er meget godt egnet til bruk under sminke og klær fordi den er matt og ikke tetter igjen porene. Produktet er dermatologisk testet, egnet til bruk på alle hudtyper og kan også brukes på små barn. Moussen inneholder ikke konserveringsmidler, alkohol eller parfyme. Taket være aerosolforpakningen slipper verken luft eller bakterier inn og produktet holder seg derfor friskt helt til flasken er tom. En annen fordel med moussen er at den er dobbelt så drøy i bruk som tilsvarende mengde krem.
Produktets sammensetning beskytter også mot ytre irriterende stoffer og gjør det derfor meget godt egnet til bruk ved bading i klorvann og sjøen og også etter barbering. I testene våre har den til og med gitt meget gode resultater mot eksem. Moussen kan med fordel brukes hver dag, året rundt, takket være dens fuktende og beskyttende egenskaper.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331