W
Weleda

#
100BON
 
EVY Technology After Sun Mousse

After Sun Mousse

EVY AFTER SUN MOUSSE
After Sun bygger på samme medisintekniske grunnformula som EVYs andre solbeskyttelsesprodukter.
Moussen danner en beskyttende barriere som fordeles i hele det øverste hudlaget og styrker hudens naturlige forsvar i...
199 kr
ANTALL
  Legg til i favoritter    I butikk Finnes i butikk?
 
 

PRODUKTINFORMASJON

EVY AFTER SUN MOUSSE
After Sun bygger på samme medisintekniske grunnformula som EVYs andre solbeskyttelsesprodukter.
Moussen danner en beskyttende barriere som fordeles i hele det øverste hudlaget og styrker hudens naturlige forsvar i stedet for å etterlate en fet eller klebrig hinne. EVYs patenterte teknologi sørger for at moussen kommer ned i dybden og ikke legger seg på overflaten av huden, som de fleste andre produkter. Dette gjør ingrediensene ekstra effektive og tilfører huden intensivt fuktighet i opptil 12 timer. EVY After Sun er et flerfunksjonelt produkt som også kan brukes til å pleie håret og tilføre det ny fuktighet uten å gi et klebrig resultat.
BEROLIGER OG FUKTER
Dette produktet inneholder bl.a. aloe vera, melon og gingko biloba-ekstrakt som gir en svalende og beroligende effekt på solbrent hud. Ingrediensene er nøye utvalgt for sine pleiende egenskaper som hjelper huden til å beholde sin solbrune farge og forhindrer flassing. Produktet er også beriket med C- og E-vitaminer, silkeekstrakt og kollagen for å motvirke og reparere solens skadelige effekter.
TIL ANSIKT OG KROPP
Moussen absorberes og tørker meget raskt, noe som gjør den ekstra enkel i bruk. Den er meget godt egnet til bruk under sminke og klær fordi den er matt og ikke tetter igjen porene. Produktet er dermatologisk testet, egnet til bruk på alle hudtyper og kan også brukes på små barn. Moussen inneholder ikke konserveringsmidler, alkohol eller parfyme. Taket være aerosolforpakningen slipper verken luft eller bakterier inn og produktet holder seg derfor friskt helt til flasken er tom. En annen fordel med moussen er at den er dobbelt så drøy i bruk som tilsvarende mengde krem.
Produktets sammensetning beskytter også mot ytre irriterende stoffer og gjør det derfor meget godt egnet til bruk ved bading i klorvann og sjøen og også etter barbering. I testene våre har den til og med gitt meget gode resultater mot eksem. Moussen kan med fordel brukes hver dag, året rundt, takket være dens fuktende og beskyttende egenskaper.
Volum: 150 ml

ANVENDELSE

Skaka flaska och håll upp och ner så extra gas inte pyser ut. Tryck försiktigt fram önskad mängd mousse. Ta hellre mindre och fler gånger. Gnid moussen mellan händerna till en mera vätskeliknande kräm och smörj in metodiskt in varje kroppsdel. Det räcker ungefär med en golfbollsstor klick till en vuxen arm. Det ska torka in på 5-10 min och därefter kännas helt kladdfritt. Torkar det in snabbare kan du ha tagit lite för lite (eller så är du torr i hyn) och känns det fortfarande, går det bra att skölja bort överflöd med vatten utan att skyddet försvinner. 1 flaska 150 ml räcker till ca 10 helkroppsinsmörjningar. Låt torka in ordentligt innan du badar eller sätter på dig kläder.
 
 
SKRIV OMTALE
Hva synes du om produktet? Skriv din omtale her!
KOMMENTARER
Det finnes ennå ingen kommentarer  
 

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...