Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Citrus Menthe Instant Glow Body Oil 100 ml

Citrus Menthe Instant Glow Body Oil 100 ml

Estelle & Thild

Økosertifisert med 79,49 % økologiske ingredienser. Gi huden pleie og fuktighet med en sanselig blanding av næringsrike botaniske oljer.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Citrus Menthe Instant Glow Body Oil
p88326168
v88326169
Estelle & Thild
NOK
229

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Økosertifisert med 79,49 % økologiske ingredienser. Gi huden pleie og fuktighet med en sanselig blanding av næringsrike botaniske oljer. Koble av og nyt våre innbydende dufter mens oljen fukter huden og etterlater den silkemyk. Blandingen av økologiske ingredienser gir en strålende glød. Gjenopprett umiddelbart hudens fuktighetsbalanse og plei den for en mykere og smidigere kropp. Økologisk sertifisert.
Denne sprudlende duften vekker sansene til live. En blanding av saftige sitrusfrukter gir duften et solfylt skjær. Glitrende noter av appelsinblomst og grapefrukt gir en fyldig avrunding.
Bruk: Masser inn på fuktig hud med lette sirkelbevegelser.
Volum:100 ml
Hudtype:Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331