Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

BioHydrate Refreshing Eye Gel 15 ml

BioHydrate Refreshing Eye Gel 15 ml

Estelle & Thild

En lätt ögongel som återfuktar och skyddar det känsliga ögonpartiet.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BioHydrate Refreshing Eye Gel
p851779
v40821274
Estelle & Thild
NOK
229

Omtaler

Kate | 24-10-2019
Veldig god øyekrem, fukter fint. Det er bra for sminke. Du må trykke forsiktig på applikatoren, fordi det kan komme ut for mye produkt.
Julie | 17-07-2016
Har lite erfaring med øyekremer, men denne holder det den lover. Dufter friskt og ingen sterk lukt. Lett konsistens, enkel å porsjonere med pumpen. Og den demper faktisk poser og mørke ringer under øynene!
Lille My | 20-08-2015
Som med de andre produktene jeg har prøvd fra dette merket, er jeg lite imponert. Pumpene posjonerer dårlig ut produktet, og produktene er derfor lite drøye, med stort svinn. Synes denne kan svi litt, og jeg opplever ikke at den holder det den lover i det hele tatt. Kommer ikke til å kjøpe dette merket igjen.

Mer Informasjon

En lätt ögongel som återfuktar och skyddar det känsliga ögonpartiet. Ekologiskt lakritsextrakt dämpar svullnad och mörkar ringar under ögonen medan hyaluronsyra och rosa pomelo förser huden med vitaminer och fukt. De-Puff, Økologisk Certificeret.
Applicera försiktigt en liten mängd morgon och kväll runt ögonen. Komplettera med face/night cream.
Simmondsia chinensis seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, persea gratissima oil*, helianthus annuus seed oil*, vaccinium myrtillus seed oil*, plukenetia volubilis seed oil*, rosa damascena flower oil*, pelargonium graveolens oil*, citral, citronellol, farnesol, geraniol, linalool, tocopherol. *Ekologiskt odlad.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331