Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

BioHydrate Total Moisture Day Lotion 50 ml

BioHydrate Total Moisture Day Lotion 50 ml

Estelle & Thild

Forkæl/Skjem bort din hud med et brus af vitaminholdig fugt/fuktighet for en blød/myk og strålende teint.
259 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BioHydrate Total Moisture Day Lotion
p821478
v40821258
Estelle & Thild
NOK
259

Omtaler

Elin | 16-02-2017
Jag gillar verkligen denna dagkrämen! Den luktar fräsch och den torkar snabbt in i huden, huden blir mjuk. Har använt den nu i vinter och har inte upplevt att min vanligtvis torra hud har blivit torr. Och att den är eko är ju ett stort plus, känns bra att jag smörjer in min hud med bra ingridienser.
Tina | 05-10-2015
Syns ikke denne var bra i det hele tatt. Ble illrød i fjeset, spesielt under øynene. Det svei og var veldig flammende på huden. ikke ga den noe spesielt fuktighet, og eg følte den la seg som en film på huden. Eg har kombinert til oljete hud, men den fungerte ikke i det hele tatt.
Tina Amundsen | 26-05-2015
Lett og enkel dagkrem som gir grei komfort på huden. Bruker serum i samme serie under. Gir ikke så mye fukt som den gir uttrykk for å gi, men blir blank i huden/t-sonen. Veldig praktisk pumpeflaske, passe drøy i bruk, søt og delikat med nostalgisk preg i utseende. Pluss for økologisk for den som bryr seg om det. Jeg kunne like gjerne valgt en krem i matbutikken fremfor denne for jeg tror den ville gjort samme nytten. Blir ikke kjøpt igjen da den ikke var verdt 259,-

Mer Informasjon

Forkæl/Skjem bort din hud med et brus af vitaminholdig fugt/fuktighet for en blød/myk og strålende teint. Hyaluronsyre har en unik evne til at absorbere fugt/fuktighet og trænger gennem de øverste lag af hudens overflade. All Skin Types, Økologisk Certificeret.
Massera i ansikte och hals efter rengöring. Komplettera med Eye balm.
Ingredients: aqua, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, sodium pca, citrus paradisi fruit extract*, gluconolactone, sodium hyaluronate, glycyrrhiza glabra root extract*, glyceryl caprylate sclerotium gum, xanthan gum, parfum, limonene, sodium gluconate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate. * Ingredient from Organic Farming 99,899 % of total ingredients are from natural origin. 23,348 % % of the total ingredients are from Organic Farming. Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at http://cosmetics.ecocert.com
Volum:50 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331