Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Super BioActive Age Control Serum 30 ml

Super BioActive Age Control Serum 30 ml

Estelle & Thild

Et aldringsmotvirkende/aldersmodvir- kende, høyaktivt serum for smidig, ungdommelig hud.
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super BioActive Age Control Serum
p920688
v44506186
Estelle & Thild
NOK
495

Omtaler

Sara | 04-03-2017
Føler at den ikke gjør noe for huden min, og den fukter ikke i det hele tatt. Serumen bare sitter på huden som en film. Etter å ha brukt halve flasken merket jeg at jeg fikk små røde kviser på ansiktet. Bortkastet penger.
Bea | 04-03-2017
Begynte å få dårlig hud av denne. Vanligvis bruker jeg biodefense antioxidant day cream, som jeg elsker, og trodde at en serum var nødvendig i hudpleie rutinen. Men for å være helt ærlig så gjorde denne ingenting for meg og jeg føler at serum egentlig er unødvendig. Anbefales ikke, er ikke verdt prisen.
Hannah | 02-03-2017
Min favorit-produkt. Absorberas lätt, inget klibb. Skön och effektiv ensam men helt underbar tillsammans med repairing oil complex.

Mer Informasjon

Et aldringsmotvirkende/aldersmodvir- kende, høyaktivt serum for smidig, ungdommelig hud. Dette organisk bioaktive, sertifiserte/certificerede konsentratet revitaliserer huden, og forhindrer linjer og rynker. Beriket/beriget med astaksantin fra marin mikroalge/ havmikroalger for å bekjempe frie radikaler og redusere UV-skade. Advanced Anti-Age, Økologisk Certificeret.
Volum:30 ml
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331