Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

BioCleanse Multi-Action Facial Toner 150 ml
Kampanje 20%

BioCleanse Multi-Action Facial Toner 150 ml

Estelle & Thild

Multi-Action skintonic/Multiaktivt ansiktsvann. Du kan øjeblikkeligt fugte, afbalancere og rense din hud med et stænk/en dash af denne tredobbelt virkende behandling.
151,20 kr
189 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BioCleanse Multi-Action Facial Toner
p073868
v87963781
Estelle & Thild
NOK
151.2

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Multi-Action skintonic/Multiaktivt ansiktsvann. Du kan øjeblikkeligt fugte, afbalancere og rense din hud med et stænk/en dash af denne tredobbelt virkende behandling. Den forfriskende alkohol-frie skintonic/hudvannet fjerner døde hudceller og afbalancerer hudens fugtniveauer/fuktighetsnivåer og giver en smuk/vakker og frisk teint. Plej din hud optimalt med en blanding af vitaminer og aktive enzymer. Kombinationen af Aloe Vera og sort hyldeblomst giver en afbalanceret/balansert og glat/glatt hud med et sundt udseende. Certificeret/Sertifisert økologisk.
Används morgon och kväll på ansikte och hals efter rengöring av huden. Appliceras med hjälp av en bomullsrondell.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331