Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Super BioActive Bright Serum 30 ml

Super BioActive Bright Serum 30 ml

Estelle & Thild

Et avansert anti-age-serum mot pigmentflekker. Et kraftfullt anti-age-serum som bidrar til å jevne ut hudtonen og redusere pigmentforandringer.
565 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super BioActive Bright Serum
p89744734
v89744735
Estelle & Thild
NOK
565

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et avansert anti-age-serum mot pigmentflekker. Et kraftfullt anti-age-serum som bidrar til å jevne ut hudtonen og redusere pigmentforandringer. Serumet er beriket med marine mikroalger som motvirker hudens aldring og aktiv humle som korrigerer misfarging, og forbedrer huden over tid. Du får en jevnere og klarere hudtone med ny glød.
Påfør Super BioActive Dark Spot Correcting Serum etter rens på ansikt og utringning. Bruk serumet sammen med de øvrige produktene i Super BioActive-serien for best mulig resultat.
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331