Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Estee Lauder

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
310 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Carina | 21-08-2018
Absolutt favoritt! #1 Prøver andre en gang iblant, men blir alltid skuffet, ingen er like bra! Lange, fyldige vipper med ett strøk! Helt fantastisk. Smitter ikke av, enkel å påføre og ikke irriterende for sensitive øyne. Den aller beste!
Silje Askheim | 09-08-2018
Desidert en av de beste mascaraene jeg har prøvd. Har vært strålende fornøyd hele veien med denne. Ble litt overrasket da jeg åpnet denne for første gang, da børsten er gigantisk, men ikke la deg skremme av det. Volum, lengde, adskille vippene, denne mascaraen gjør alt!
Caroline | 05-06-2018
Kosten er stor og enkel å jobbe med, vippene blir veldig fine! Men den holdt seg desverre ikke like fin hele dagen, og den farger litt for mye av over øynene til at jeg kjøper denne igjen..

Mer Informasjon

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331