Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 3N1 Ivory Beige
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 3N1 Ivory Beige

Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 3N1 Ivory Beige

Estée Lauder

Vår mest ungdomsgivende og utgjevnende makeup med fordelene fra vårt bestselgende serum mot linjer og rynker – Perfectionist [CP+R] Opstrammer huden og reducerer linjer og rynker.
525 kr
3N1 Ivory Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25
p931590
v44876472
Estée Lauder
NOK
525

Omtaler

Ingunn | 08-11-2019
D eneste fra Estee Lauder jeg absolutt ikke liker. Den skiller seg, blir oljete og fet og fremhever porer. Alt man ikke vil en foundation til å gjøre. Jeg har voksen hud og trodde denne skulle bli en fulltreffer, men nei...denne blir gitt bort eller går i søppla hos meg.
Maria | 08-05-2019
Jeg skjønner ærlig ikke hvordan denne foundationen kan få så mye bra tilbakemeldinger. Jeg brukte 525kr, da jeg ønsket å prøve denne isteden for min trofaste Double Wear da jeg syntes double wear kanskje blir litt for dekkende og "tørr". Denne foundationen gir etter så fort du tar deg i trynet. Om du tar inn en snus, flytter foundationen seg fra leppa og over på fingeren, og etterlater ett usminket område der du var så uheldig og kom borti. Klør du i panna? Vel, da er det bare til å glemme å klø, med mindre du ønsker å fjerne foundationen i det området. Vedsidenav nesekroken min "fetter" den seg opp. Jeg vet ikke om dette er pga min hudtype, som gjør at den er så utrolig dårlig, men jeg vet at dette er en foundation som ihvertfall ikke passer for alle. Og hvorfor bruke såpass mye penger på noe som kanskje funker like dårlig for deg som for meg. Anbefaler ihvertfall å få en god prøve av den før investering i en hel flaske.
Tine | 03-08-2017
Denne foundationen er super. Jeg falt for den ved første påføring. Den gir en flott duggfrisk, og glødende finish. Den legger seg jevnt og pent. Føles veldig lett og behagelig, og er spesielt velegnet til en tørr og moden hud. Den forandrer ikke farge utover dagen, men forblir som ved påføring. Full pott fra meg.

Mer Informasjon

Vår mest ungdomsgivende og utgjevnende makeup med fordelene fra vårt bestselgende serum mot linjer og rynker – Perfectionist [CP+R]
Opstrammer huden og reducerer linjer og rynker. Denne 3-i-1 makeupprimeren pleier og reduserer linjer og rynker. Et eksklusivt kompleks av nærende, oljefrie ingredienser sikrer at huden er gjennomfuktet og komfortabel. Styrker hudens naturlige supportstruktur og gir huden et mer oppstrammet og definert utseende med færre synlige rynker.
PRIMER – gir en øyeblikkelig jevn hud og fremhever hudens konturer. FUKTER – fyller huden med fukt øjeblikkeligt og med tiden.
ANTI-AGE – strammer opp huden og reduserer linjer og rynker.
Rist før bruk. Påfør med en pensel, svamp eller fingrene. Kan legges i hele ansiktet eller spesielle områder etter behov. Start fra midten av ansiktet og arbeid deg utover. Bygg opp dekningsgrad ved å påføre flere lag.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331