Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Wear Stay-In-Place Makeup 4C1 Outdoor Beige (03)
Double Wear Stay-In-Place Makeup 4C1 Outdoor Beige (03)
Double Wear Stay-In-Place Makeup 4C1 Outdoor Beige (03)

Double Wear Stay-In-Place Makeup 4C1 Outdoor Beige (03)

Estee Lauder

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10.
440 kr
4C1 Outdoor Beige (03)
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Camilla | 11-04-2019
Beste foundationen til deg som elsker full coverage men ikke liker den flate og maskelignende utseende mange av de andre full coverage fondationene gjør. denne gjør at huden min gløder og er perfekt til fest og holder hele dagen og hele natten hvis man uheldigvis sovner med den på :)
Thea | 11-04-2019
Denne holder natt og dag! Perfekt for deg som elsker full dekkevne.
Jenny | 10-04-2019
En fantastisk foundation til både hverdag og fest. Dekker fantastisk og legger seg fint på huden. Blendes fint og kan bli fort et av dine favoritt produkter! Dette har absoulutt blitt mitt favoritt foundation! Noe jeg kunne kjøpt igjen!

Mer Informasjon

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper
Volum:30 ml
Hudtype:Fet
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331