Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Estee Lauder

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10.
440 kr
1N1 Ivory Nude
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Idil | 02-06-2019
Utrolig bra👍🏻holder seg godt gjennom hele døgnet og dekker veldig fint. Uten merker eller ujevnheter❤️
Sarah | 01-06-2019
ikke lyse nok farger.
Kaisa | 20-05-2019
Denne er helt fantastisk på min super oljete hud! Har prøvd så mange nå men aldri blitt fornøyd. Men å ha brukt denne noen ganger så er jeg helt frelst! Den sitter så godt, ser like fin ut etter åtte timer på jobb! Å fargen Porcelain passer perfekt for meg! Sååååå formøyd me denne! Min nye favoritt! <3

Mer Informasjon

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper
Hudtype:Fet
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331