Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Wear Nude Cushion Stick 2C2 Pale Almond

Double Wear Nude Cushion Stick 2C2 Pale Almond

Estee Lauder

Påfør og blend ut til din perfekte nyanse. Utjevner, utglatter og tilfører huden en naturlig glød. En behagelig og lett formel som tilfører umiddelbar fukt. Dekker i 8 timer.
420 kr
2C2 Pale Almond
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ruth | 11-12-2018
ELSKER denne! Den har lett dekkevne, men kan bygges opp til mer dekkevne om man ønsker.
SaRa | 05-07-2017
En foundation med lett dekkene. Gir en fin glød men dekker ikke urenheter og merker. Passer heller ikke til de som har en fet/kombinert hud da huden blir fort blank og sminken er borte etter noen timer.
Mia Kjellmann | 01-03-2017
Æ elske den hær foundation, den har bra dekke og den føles fin ut på huden. anbefales

Mer Informasjon

Påfør og blend ut til din perfekte nyanse. Utjevner, utglatter og tilfører huden en naturlig glød. En behagelig og lett formel som tilfører umiddelbar fukt. Dekker i 8 timer. Den innovative stiften kombinerer makeup og applikator i ett. Når stiften blir mindre og det lille vinduet forsvinner, er det på tide å fylle på. Denne makeupen skiller seg ut fra våre originale Double Wear Stay-in-Place flytende foundation. Den tilfører umiddelbart fukt og etterlater en strålende glød. Holder hele dagen. Findes i nyanser til alle hudtyper.
Volum:14 ml
Hudtype:Fet
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331