Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2N1 Dessert Beige
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2N1 Dessert Beige
Kampanje 20%

Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2N1 Dessert Beige

Estee Lauder

Vår mest ungdomsgivende og utgjevnende makeup med fordelene fra vårt bestselgende serum mot linjer og rynker – Perfectionist [CP+R] Opstrammer huden og reducerer linjer og rynker.
420 kr525 kr
2N1 Dessert Beige

Omtaler

Tine | 03-08-2017
Denne foundationen er super. Jeg falt for den ved første påføring. Den gir en flott duggfrisk, og glødende finish. Den legger seg jevnt og pent. Føles veldig lett og behagelig, og er spesielt velegnet til en tørr og moden hud. Den forandrer ikke farge utover dagen, men forblir som ved påføring. Full pott fra meg.
Ida Forsberg | 20-02-2016
Eeeeelsker denne! Deilig konsistens, dekker godt, men gir likevel et naturlig resultat. I tillegg har den en utrolig god lukt og tilfører huden fuktighet og er perfekt for min tørre hud. Hands down den beste foundation jeg har hatt!
Henriette Gaard | 01-03-2015
En helt fantastisk foundation! Lett, men med god dekkene. Tryller vekk porer og linjer og gir huden en flott glød gjennom hele dagen! Et absolutt must-have! Prisen er et lite minus, men den er verdt prisen!

Mer Informasjon

Vår mest ungdomsgivende og utgjevnende makeup med fordelene fra vårt bestselgende serum mot linjer og rynker – Perfectionist [CP+R]
Opstrammer huden og reducerer linjer og rynker. Denne 3-i-1 makeupprimeren pleier og reduserer linjer og rynker. Et eksklusivt kompleks av nærende, oljefrie ingredienser sikrer at huden er gjennomfuktet og komfortabel. Styrker hudens naturlige supportstruktur og gir huden et mer oppstrammet og definert utseende med færre synlige rynker.
PRIMER – gir en øyeblikkelig jevn hud og fremhever hudens konturer. FUKTER – fyller huden med fukt øjeblikkeligt og med tiden.
ANTI-AGE – strammer opp huden og reduserer linjer og rynker.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331