Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Estee Lauder

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10.
440 kr
1N1 Ivory Nude

Omtaler

Iselin | 05-12-2018
Beste foundationen jeg har prøvd! Og jeg har prøvd mange. Endelig en som dekker over urenhetene mine og aknearr, og jeg slipper å ta på masse concealer i ansiktet for å få nok dekkevne. I tillegg legger den seg så fint på huden og holder i flere timer uten at den creaser, spesielt rundt munnen og nesa har foundationen en tendens til å crease veldig på meg, men ikke denne! Denne kan også bygges opp til full dekkevne veldig lett hvis man har områder som trenger ekstra dekkevne. Anbefales ikke hvis du vil ha en lett dekkende foundation. Blir noe oljete utover dagen, men ikke krise. Får heller bare litt mer naturlig olje for en glød i stedet for å være helt matt i hele ansiktet
Sarah | 03-12-2018
Veldig skuffende at det ikke er noen lysere farger enn 1C1 for min hudfarge
June | 02-12-2018
Beste foundation etter min mening (har kombi hud, men merker den tørker huden ut så jeg anbefaler Water Fresh Av Estee Lauder for de med veldig tørr hud). Det eneste minuset her er at det er alt for vanskelig å finne en foundation som passer når det gjelder farge. Har Merket at butikker i Norge aldri tar inn de lyseste fargene (eller det mørkeste). Kunne ønske Alabaster var tilgjengelig! Trasig å finne en foundation som er perfekt men umulig å finne rett farge i butikk.

Mer Informasjon

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331