Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Especially Escada EdP 30 ml
Especially Escada EdP 30 ml
Especially Escada EdP 30 ml

Especially Escada EdP 30 ml

Escada

Especially Escada er den nye, fantastiske duften fra Escada huset - en luksuriøs og feminin duft som er inspirert av dagens lykkelige, spontane og glamorøse kvi...
540 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Especially Escada EdP
p881632
v43257765
Escada
NOK
540

Omtaler

Nadja Mamula | 16-02-2017
Really nice, sweet and girly but not too sweet :) would buy it again!

Mer Informasjon

Especially Escada er den nye, fantastiske duften fra Escada huset - en luksuriøs og feminin duft som er inspirert av dagens lykkelige, spontane og glamorøse kvinne som tillater sine følelser å blomstre! Especially Escada er bygd opp rundt en delikat roseakkord. Resultatet er en raffinert og sofistikert duft som uttrykker myk kvinnelighet. Inspirert av perler med morgendugg på en rose utstråler Especially Escada luksus og eleganse på et moderne og behagelig vis. Duften innledes med en intensiv og spennende toppnote av Pære i kombinasjon med eksotiske musknoter fra Ambrettefrø. Sammen skaper de en eksplosjon av gnistrende friskhet som på en idyllisk måte fører frem til hjertet. I hjertet finnes den vakre og spesielle duften av frisk, nykuttet Rose i kombinasjon med Vann elementer som tilsammen fanger aromaen av rosenblad plukket ved daggry. Sammen med de delikate rosenotene avgir Ylang Ylang et mykt, blomstret og intensivt kvinnelig nærvær. Denne luksuriøse sammensetningen utstråler en frisk og naturlig aura av positivitet - synonymt med budskapet om glede og lykke. Lette noter av Musk fremhever den delikate blomsterbuketten og gjør duften komplett gjennom et diskret slør av femininitet.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331