Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Ageless Eye Cream 15 ml

Ageless Eye Cream 15 ml

Emma S.

En lett kjølende, fuktende og helt parfymefri øyenkrem med blant annet Gatuline® In-Tense som motvirker aldringstegn. Øyenkremen hjelper også mot hoven hud rundt øynene.
289 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ageless Eye Cream
p920367
v44497204
Emma S.
NOK
289

Omtaler

Linn | 25-07-2018
En god fuktgivende øyekrem, men synes ikke den holder det den lover. Gir den en firer fordi den ikke irriterer sensitiv hud, og at den fukter huden godt.
Lille My | 20-02-2016
Jeg er overrasket over de andre anmeldelsene her, for denne er helt fantastisk! Definitivt den beste øyekremen jeg har prøvd - i løpet av 3 ukers bruk morgen og kveld har mine mørke ringer forsvunnet, og fine linjer ved øynene er reduserte. Huden rundt øynene virker uthvilt, oppstrammet og forfrisket, og jeg ser mer våken og opplagt ut enn jeg har gjort på lenge. Konsistensen er ganske tyntflytende, men det gjør kremen lett å klappe inn i huden. Den er også veldig drøy i bruk - a little goes a long way. Jeg hadde oppriktig talt svært lave forventninger til dette merket, men basert på denne fantastiske øyekremen, er jeg nysgjerrig på mer. Jeg anbefaler den på det varmeste!

Mer Informasjon

En lett kjølende, fuktende og helt parfymefri øyenkrem med blant annet Gatuline® In-Tense som motvirker aldringstegn. Øyenkremen hjelper også mot hoven hud rundt øynene.
Smør kremen forsiktig inn rundt øynene morgen og kveld etter grundig rens. Oppbevar gjerne tuben i kjøleskapet, så har den en enda mer avkjølende og oppfriskende effekt om morgenen.
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol, Betaine, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic /Capric Triglyceride, Methyl Silanol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Oil, PEG-100 Stearate, Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Diethylhexyl Carbonate, Caprylyl Methicone, Squalane, Tocopheryl Acetate, Biosaccharide Gum-1, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Spilanthes Achmella Flower Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide
Volum:15 ml
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331