Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Needles No More

Needles No More

Dr Brandt

Botox-inspirert behandling til hjemmebruk. Needles No More glatter umiddelbart ut fine linjer og dype rynker og gir et forynget utseende på minutter.
945 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Needles No More
p88342295
v88342296
Dr Brandt
NOK
945

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Botox-inspirert behandling til hjemmebruk. Needles No More glatter umiddelbart ut fine linjer og dype rynker og gir et forynget utseende på minutter.
Den nyeste generasjonen anti-age-behandling som utnytter kraften hos botox-injeksjoner. Den verdensledende hudlegen Dr. Fredric Brandt tar botox til et nytt nivå med nye Needles No More. En ekstremt potent kosmetisk versjon av den nye generasjonen botox. Takket være peptidteknologien som fokuserer på den dypere årsaken til rynker og mimikklinjer, behøver man ikke lenger å bruke nåler for å få botox-effekten. Needles No More gjør det mulig å bruke et botox-lignende produkt i den daglige skjønnhetsrutinen for å få bukt med rynkene.
Etter rens klapper du inn en liten mengde krem i problemområdene (over kinnene, kråketær, linjer i pannen og mellom øyenbrynene).
Kan brukes både morgen og kveld.
Bruk deretter din favoritt blant Dr. Brandts fuktighetskremer.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331