Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Do Not Age With Triple Peptide Eye Cream 15 g

Do Not Age With Triple Peptide Eye Cream 15 g

Dr Brandt

Triple Peptide Eye Cream er en komplett antiage-øyekrem som i tillegg til å korrigere alle synlige aldringstegn også reduserer mørke ringer og hevelse.
885 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Do Not Age With Triple Peptide Eye Cream
p88219319
v88219320
Dr Brandt
NOK
885

Mer Informasjon

Triple Peptide Eye Cream er en komplett antiage-øyekrem som i tillegg til å korrigere alle synlige aldringstegn også reduserer mørke ringer og hevelse. Dette er en øyekrem som både gir et synlig yngre utseende og klare og uthvilte øyne. Trippel Peptider – den ekstremt næringsrike sammensetningen av tre ulike peptider gjør at både aldringstegn og mørke ringer blir synlig redusert. Dessuten gir den optimalt med fuktighet til øyeområdet. Fosfolipider og sheasmør – ingredienser som styrker den tynne huden rundt øynene og frisker opp med fuktighet. Koffein – gjør at både hevelser og mørke ringer blir synlig redusert.
Brukes på renset hud morgen og kveld.
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331