Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pores No More Luminizer Primer

Pores No More Luminizer Primer

Dr Brandt

Luminizer primer er en ny generasjon primer. Den gir en umiddelbar kosmetisk effekt og virker forebyggende. Perfekt makeup-base som absorberer overflødig talg. Minimerer porer og fine linjer.
525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pores No More Luminizer Primer
p89723115
v89723116
Dr Brandt
NOK
525

Mer Informasjon

Luminizer primer er en ny generasjon primer. Den gir en umiddelbar kosmetisk effekt og virker forebyggende. Perfekt makeup-base som absorberer overflødig talg. Minimerer porer og fine linjer. Lysreflekterende og gir huden en fin glød. Fungerer også som en highlighter. En multifunksjonell primer som gir en jevn hudtone med en riktig «GLOW», et «fotofilter» på tube. Lysreflekterende mineraler: skaper en naturlig glød som gjør at huden ser frisk og strålende ut. Linfrøekstrakt: styrker poreveggene slik at porene minimeres, og gir huden en jevnere og mykere struktur.
Primer: Brukes på renset hud oppå dagkrem. Kan brukes alene eller som base under makeup. Highlighter: Legg litt ekstra oppå makeupen for å fremheve ansiktskonturen.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331