Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Do Not Age With Transforming Pearl Serum 40 ml

Do Not Age With Transforming Pearl Serum 40 ml

Dr Brandt

Transforming Pearl Serum er et universalserum som transformerer huden, én perle om gangen. Det beskytter hudceller og DNA og reduserer alle synlige aldringstegn slik at du får en yngre hud.
1 095 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Do Not Age With Transforming Pearl Serum
p88219277
v88219278
Dr Brandt
NOK
1095

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Transforming Pearl Serum er et universalserum som transformerer huden, én perle om gangen. Det beskytter hudceller og DNA og reduserer alle synlige aldringstegn slik at du får en yngre hud. Anti-aging serum med dr. brandts patenterte gjennombrudd Duopearl™-teknologi, som er resultatet av fem års forskning. Hver enkelt perle låser opp et kraftfullt kompleks som har til formål å snu effekten av aldringen i cellene. Booster stoffskiftet i cellene og lærer huden å fungere som ung hud igjen. Huden blir fastere og jevnere og utstråler glød. Komplekset Juvenessence+ beskytter cellene samtidig som det gir cellene energi og revitaliserer huden. Parakarse blomsterekstrakt bidrar til å redusere synligheten av rynker. Høyteknologiske molekyler gjør hudens struktur jevnere og reduserer rynker og linjer. Algeekstrakt gir huden et løft og former ansiktskonturen.
Volum:40 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331