Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

House Calls 2% Retinol Complex Serum 50 g

House Calls 2% Retinol Complex Serum 50 g

Dr Brandt

Retinol komplex serum perfekt problemløser som gir umiddelbart resultat over natten, men jobber også langsiktig inn på huden.
755 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Retinol komplex serum perfekt problemløser som gir umiddelbart resultat over natten, men jobber også langsiktig inn på huden. Serum med anti-age-egenskaper som forbedrer hudens struktur og tone. Motvirker rødhet, fortørrede porer samt fukttap. Reduserer fine linjer og gir nytt liv til trøtt hud - GLOW. Retinol komplex (kort og langvarig utgivelse av retinol)- Hjelper med å forbedre hudens tekstur og tone. Hjelper med å redusere linjer og rynker. En kombinasjon av sitrontreets honning, fosfolipider og en aminosyre som virker fuktighetsgivende. Antioksidanter fra oliven hjelper med å redusere rødhet og irritasjon og beskytter huden mot oksidativt stress.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331