Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Xtend Your Youth Foaming Cleanser 150 ml

Xtend Your Youth Foaming Cleanser 150 ml

Dr Brandt

XYY A3 power foaming Cleanser er en daglig ansiktsrens. Inneholder en aktiv blanding av antioksidanter som gir et rikt skum som forsiktig, men effektivt fjerner makeup, smuss og forurensning.
415 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Xtend Your Youth Foaming Cleanser
p89527867
v89527868
Dr Brandt
NOK
415

Mer Informasjon

XYY A3 power foaming Cleanser er en daglig ansiktsrens. Inneholder en aktiv blanding av antioksidanter som gir et rikt skum som forsiktig, men effektivt fjerner makeup, smuss og forurensning. Den unike sammensetningen bidrar til å forsvare huden mot frie radikaler. A3 Power Foaming Cleanser reduserer overflødig olje, opprettholder hudens pH-balanse og etterlater huden gjenfuktet, myk og smidig. Eksklusiv Antioxidant Tri-Blend – en blanding av grønn te, hvit te og druekjerneekstrakt, alle rike på antioksidanter. Fuktighetsgivende Tri-Blend – en kombinasjon av aminosyrer, glyserin og fosfolipider som tilfører fuktighet og forebygger uttørking. Mandarinolje – gir en oppfriskende og vitaliserende følelse
Brukes morgen og kveld på fuktet hud. Skyll med lunkent vann og klapp tørt med et håndkle.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331