Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Biotics Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask 50 ml

Biotics Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask 50 ml

Dr Brandt

En luksuriøs, fuktighetsgivende maske som balanserer hudens naturlige flora, reduserer rødhet og er næringsrik. Den tar seg av jobben mens du sover.
595 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Biotics Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask
p90232237
v90232238
Dr Brandt
NOK
595

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En luksuriøs, fuktighetsgivende maske som balanserer hudens naturlige flora, reduserer rødhet og er næringsrik. Den tar seg av jobben mens du sover. Masken inneholder oligosakkarider* og yoghurtpulver som hjelper med å gjenopprette PH-verdien i huden samt å forebygge forekomst av rødhet. Lactococcus* fermentert bakterie som lyseres og som styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og stimulerer hudens cellefornyelse. En trio av antioksidanter; grønn te, hvit te og druefrøekstrakt, som beskytter mot frie radikaler sammen med Manuka-honning, som beroliger huden og har anti-age virkning. *Oligosakkarider er karbohydrater som består av 3-9 monosakkaridenheter. Eksempel på oligosakkarider er maltodekstriner og fruktoligosakkarider. *Lactococcus er i slekt med gram-positive, rundede bakterier som hovedsaklig isoleres fra melk og melkeprodukter. Bakteriene finnes til og med i planter og dypfryst eller tørket mat.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331