Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Tarot 3 L´Imperatrice EdT 100 ml

Tarot 3 L´Imperatrice EdT 100 ml

Dolce & Gabbana

3 L´IMPÉRATRICE - Saftige, eksotiske frukter og klare blomster forbereder veien for en apetittvekkende base med musk.
730 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sara | 09-08-2019
Favoritten i mange år! Nydelig, feminin, sexy Den er frisk, behagelig, en balansert kombinasjon av blomster og frukt, ikke for søt og ikke for sterk. Personlig syns jeg den varer lenge, sommer og vinter. Tidløs men likevel unik duft :)
Ratchanok | 03-07-2019
dufte veldig sterk. ikke min favoritt duft dessverre
Nora | 13-05-2019
Frisk og fruktig duft som passer perfekt til vår og sommer. Eneste som trekker ned, er at parfymen ikke er drøy i bruk, og at man må påføre mer gjennom dagen

Mer Informasjon

3 L´IMPÉRATRICE - Saftige, eksotiske frukter og klare blomster forbereder veien for en apetittvekkende base med musk. Den friske blandingen av Vannmelon og Kiwi står i kontrast til den dramatiske Rosa Cyklamen som byr på en oppfriskende duftopplevelse. Morsom, strålende og utrolig vanedannende. Duften er storslått og energisk, for L'Impératrice er livet en film og hun er heltinnen. Alle hoder snur seg når hun ankommer rommet, hun er magnetisk og utstråler karisma og en kraftfull karakter. I topp finner vi fruktige noter av Rabarbra, Rips og Kiwi. Hjertet er sammensatt av Rosa Cyclamen, Vannmelon og Jasmin mens basen er komponert av deilig Musk, Sandeltre og Grapefrukttre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331