Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Diorshow Pump’N’Volume 090 Black
Diorshow Pump’N’Volume 090 Black

Diorshow Pump’N’Volume 090 Black

DIOR

Diorshow Pump'n'volume maskara en spektakulær maskara med ny teknologi; "Power of squeeze" hylse kombinert med Dior sin tykkeste formel noensinne som gir vippene øyeblikkelig maksimalt volum.
330 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christine | 22-11-2018
De to første gangene jeg prøvde denne var jeg ekstremt misfornøyd! Jeg er vant med overcurl mascaraen og tenkte at denne her skal jeg aldri bruke igjen. Men siden jeg var tom for overcurl så var jeg pent nødt til å bruke denne sålenge. Men så viste det seg at etter et par ganger så var den kjempefin på! Nå er jeg storfornøyd, og kommer til å kjøpe denne neste gang også!
Ann-Carin | 22-07-2018
En midt på tre mascara. Den gir godt volum og lange vipper, men smitter lett på huden, og har en tendens til å klistre vippene sammen hvis du ikke er veldig forsiktig. Ikke den verste jeg har prøvd, men kommer ikke til å kjøpe denne igjen.
Magdelena | 06-03-2018
Denne mascaraen fungerte virkelig ikke for meg. Børsten var kjempestor og vanskelig å håndtere, og alt for mye produkt havnet på børsten, så det var et salig rot å påføre. Dessuten var det nærmest umulig å få et klumpfritt resultat.

Mer Informasjon

Diorshow Pump'n'volume maskara en spektakulær maskara med ny teknologi; "Power of squeeze" hylse kombinert med Dior sin tykkeste formel noensinne som gir vippene øyeblikkelig maksimalt volum.
Før påføring: pump 1-2 ganger nederst på hylsen for å aktivere den tykke formelen, deretter påfør vippene med sikksakk bevegelse.
Farge:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331