Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Dior Vernis 108 Muguet
Dior Vernis 108 Muguet

Dior Vernis 108 Muguet

Dior

Neglelakk med lang holdbarhet og høy glans. Styrker neglene. Spesialdesignet pensel for enkel og rask påføring.
245 kr
108 Muguet

Omtaler

Victoria | 11-03-2017
Liker veldig godt at disse har bred børste som gjør det superlett å påføre gjevnt og pent på neglene. Fargene av de jeg har er godt pigmenterte så neglelakken ikke blir gjennomsiktig eller stripete. Anbefales virkelig, særlig sammen med basecoat og topcoat i denne serien.
Mariell-S | 16-02-2017
I love it, vet ikke hva mer jeg skal si... Bruker du neglelakk og er på jakt etter en god en så må du prøve Dior sine... Gode børster, fine farger, lett å påføre og et fint resultat uten for mange lag. Løp og kjøp.
Ail1 | 25-02-2016
Den absolutt beste neglelakken på markedet. Den har en bred kost som gir lett påføring, uten å lage streker. Sammen med under- og overlakk får den ekstra glans og ekstrem hold med varighet opp mot en uke for meg med myke negler.

Mer Informasjon

Neglelakk med lang holdbarhet og høy glans. Styrker neglene. Spesialdesignet pensel for enkel og rask påføring.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331