Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N
NYHETKampanje 20%

Forever Fluid Skin Glow Foundation 3N

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
372 kr465 kr
3N
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Medrørende :( | 09-02-2019
Hei Kicks! Jeg vet ikke om dere kommer til å se dette omtalen, men uansett. Jeg er veldig opprørt at dere selger ikke mørke farger (shades). unnskyld meg! VI lever faktisk 2019 hallo??? hva er greie dere ikke selger nok mørke farger? Tilmed jeg kjøpt denne foundation i Usa for 1 uke siden og dere hadde fargene opp til 9w liksom, og jeg ser at den har kommet til Norge. Jeg tenkte for meg selv å kjøpe en backup fordi den har blitt en av favoritt nå. men jeg finner ikke min shade fordi vi lever ganske sikker på 60s and shit as. Kjære Kicks, Jeg ber dere å skjerpe deg opp og faktisk høre på kundene sine. Med vennlige hilsen medrørende :(
Charlotte | 07-02-2019
Beste jeg har prøvd på lenge!!! Anbefales på det sterkeste❤️
Anita | 25-01-2019
Dette er en foundation som virkelig holder det den lover! God dekkevne, glødgivende og fuktighetsgivende - men fortsatt langvarig vakker finish. En av mine nye favoritter

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331