Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
465 kr
2W
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Johanne | 13-05-2019
Dette er den perfekte foundationen for tørr hud. Den har en fin dekk og gir en helt nydelig glød! Anbefaler virkelig denne
Veronika | 22-04-2019
Av alle foundations jeg har prøvd ila de årene jeg har brukt sminke så er dette min absolutte favoritt! Den føles ganske lett på huden, gir en nydelig og sunn glød og holder seg fin i mange timer. Jeg har ikke brukt primer under foundationen siden jeg ikke har funnet en primer jeg liker, og allikevel så er sminken fortsatt like fin etter en arbeidsdag. Absolutt verdt pengene og denne kommer jeg til å kjøpe igjen og igjen! :-)
Vilde | 14-04-2019
Dette har blitt en absolutt favoritt! Den er lett, gir glød, og holder seg fin i timesvis

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331