Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W
Gave på kjøpet! Les mer

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2W

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
465 kr
2W
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ragnhild | 11-03-2019
Veldig fornøyd. Har kombinert hud og den har ikke blitt blank etc. Oksyderer litt etter påføring.
Silje | 02-03-2019
Veldig bra, elsket den! MEN, har du lett for å få akne anbefaler jeg ikke denne i det hele tatt. Jeg fikk masse kviser av denne.
Lisa | 20-02-2019
Fikk en prøve på denne for to dager siden og har brukt den begge dagene. Den lille prøven jeg fikk var nok til to og kanskje til og med tre dager, så jeg vil si den er drøy i bruk! Dette er den desidert beste foundation jeg noen gang har prøvd! Den har medium dekkevne på meg, og den blir ikke sånn "wet-glowy" på meg, mer som en sunn hud. Jeg har fet t-sone og tørr ellers. Denne holdt hele dagen på jobb med mye aktivitet og vanndamp i ansiktet! Andre foundations skiller seg og sklir rundt og ser veldig tørr or rar ut på slutten av dagen, denne ser like bra ut som da jeg påførte den på morgenen. Eneste minus er at fargen 0N ikke er helt lys nok for meg som er hvit som melk, men det får bare gå.

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331