Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
465 kr
2.5N
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Fatima | 31-07-2019
Dette er verdens beste fondation !! Aldri i livet har jeg vært borti så bra og perfekt fondation i hele mitt liv. Jeg har kombinasjons hud og denne fondation smelter fint og gir glans til huden. Den føles veldig naturlig og lett ut på fjeset. Føles ut som en fuktighetskrem, som får huden til å puste.
Syvsover | 27-06-2019
Dior smeller til igjen med en nydelig fundation for de med tørr hud eller har ønske om en mer dewy look. Anbefaler å vente 2 min før solpudder, blush og highlighter brukes. Passer best å påføre denne med en stippeling brush :) Får dessverre ikke 5 stjerner siden resultatet så absolutt ikke varer dagen ut, men nå bruker jeg ikke normalt å la foundationen sitte i 24 timer hehe. u r welcome
Marte | 26-06-2019
Helt fantastisk på min kombinasjon-tørr hud! Med andre foundations slet jeg mye med at den ikke ville holde seg på plass i t-sonen i løpet av dagen og huden føltes stram og flassete ut. Har ikke hatt noen av disse problemene med denne, og den føles lett på huden ved påføring og utover dagen. Den gir god glød, men har fortsatt en fin medium dekkevne som kan bygges opp. Den er definitivt verdt prisen for min del, kan ikke anbefale den nok!

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331