Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N
Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N

Forever Fluid Skin Glow Foundation 2.5N

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
465 kr
2.5N
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Vilde | 14-04-2019
Dette har blitt en absolutt favoritt! Den er lett, gir glød, og holder seg fin i timesvis
Kristine | 05-04-2019
Produktet min tørre hud har ønsket, sliter med tørre pariter og flasste hud på vinteren men dette er redningen. Prøvde den på kalde som varme dager og like god varighet. Bruker 2 N Hudtype :normal til veldig tørr
Tine | 28-03-2019
Jeg fikk dessverre ingen wow-opplevelse av denne foundationen, men derimot fikk jeg det av den andre matte versjonen av Dior forever. Selvom den sies å være matt ga den allikevel en viss glød. Den virker absolutt ikke tørr og livløs på huden. Jeg mener ikke at førstnevnte er et dårlig produkt. Den er lett å legge og føles veldig behagelig på og gir et naturlig resultat. MEN,den andre likte jeg så mye bedre sammenlignet med glow utgaven. Den ga rett og slett et penere resultat.

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331