Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Forever Fluid Foundation 0N
Forever Fluid Foundation 0N
Forever Fluid Foundation 0N
Forever Fluid Foundation 0N
Forever Fluid Foundation 0N

Forever Fluid Foundation 0N

DIOR

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld.
465 kr
0N
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

CRH | 12-09-2019
Dekker godt, holder lenge, (9-10 timer ++), semimatt/naturlig- Føles godt på huden, strammer ikke. Elsker denne o gliker å blande den sammen med Dior Forever Skin Glow om jeg vil ha mer glød.
Jila | 22-08-2019
Foundationen holder ikke så lenge. Vil si at den har lett dekke evne.
Sofie | 14-04-2019
Nydelig foundation som kan brukes til hverdag og fest! Gjør porene mine mindre synlig

Mer Informasjon

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet. Dior Forever gir huden en fløyelsmyk matt finish. Dior Forever er også tilgjengelig i Dior Forever Skin Glow for en strålende finish.
"Den matte finishen – hvis den er strålende – er feilfri. Det er alltid flatterende, under alle forhold. Den jevner ut hudtonen og minsker synligheten av skjønnhetsfeil og fine linjer." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Fet|Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331