Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Forever 1N
Forever 1N
Forever 1N
Forever 1N
Forever 1N

Forever 1N

DIOR

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld.
465 kr
1N
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Forever
p90589915
v90589918
DIOR
NOK
465

Omtaler

Bea | 30-10-2019
Får masse komplimenter når jeg bruker denne. Den gir en slags glød til huden samtidig som den er fullt dekkende og semi-matte. Denne bruker jeg på dager hvor huden ser forferdelig ut, da den er så rå god på å dekke rødhet og acne. Jeg er positivt overrasket! Søsteren min derimot synes ikke noe stort om den...så tror det er smak og behag? Må bare prøve den. Kanskje få tester før du kjøper ;)
Fabi | 02-10-2019
Veldig bra foundation til dag/kvelds makeup.
CRH | 12-09-2019
Denne har blitt en favoritt. Den er semimatt men gir litt glød for det, enda mer om man bruker en glowy primer. Holder hele dagen, porene syne smye mindre og huden får et veldig smooth utseende. Foundation ser naturlig ut på meg, dekker godt og holder hele dagen. Liker å blande den sammen med Dior sin Forever Skin Glow om jeg vil ha mer glød. Elsker disse to!

Mer Informasjon

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet. Dior Forever gir huden en fløyelsmyk matt finish. Dior Forever er også tilgjengelig i Dior Forever Skin Glow for en strålende finish.
"Den matte finishen – hvis den er strålende – er feilfri. Det er alltid flatterende, under alle forhold. Den jevner ut hudtonen og minsker synligheten av skjønnhetsfeil og fine linjer." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Fet|Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331