Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Diorskin Forever Mousse Foundation 021 Linen
Diorskin Forever Mousse Foundation 021 Linen

Diorskin Forever Mousse Foundation 021 Linen

DIOR

Forever Mousse gir den perfekte "photoshop" effekten. Moussen har en fløyelsmyk konsistens, er korrigerende og gir et ultra matt resultat som sitter lenge.
435 kr
021 Linen
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maria | 23-06-2018
Denne foundation er er gave for oss med oljete partier i ansiktet. Den har medium dekkevne og gir meg en flawless look <3 Holder hele dagen på meg, og det er noe jeg ikke kan si om veldig mange andre foundations.
Mia | 16-03-2018
Elsker denne her! Sliter veldig med at nesen min blir oljete og ettersom jeg bruker briller stort sett hele tiden bruker foundations å "skli" av nesen der brillene sitter. MEN denne gjør ikke det! Endelig funnet en foundations som fungerer med briller
RS | 14-10-2017
03 er litt mørk, 022 cameo er veldig lys. Er synlig på huden. Ser litt pudder aktig ut. Passer nok best for ung hud uten linjer og porer. Og Kombinert fet hud. Ellers er den lett og gir et fint airbrush resultat.

Mer Informasjon

Forever Mousse gir den perfekte "photoshop" effekten. Moussen har en fløyelsmyk konsistens, er korrigerende og gir et ultra matt resultat som sitter lenge. Foundation inneholder en unik hudpleie essens som bekjemper porer dag etter dag.
Påføres ansiktet med fingertuppene eller med beauty blender
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331