Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Capture Totale Dreamskin Advanced Serum 30 ml

Capture Totale Dreamskin Advanced Serum 30 ml

DIOR

Capture Totale Dreamskin Advanced er en global antialdrings hudpleie som skaper en perfekt hud. Mørke flekker, porer, rødhet og linjer reduseres over tid.
970 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maria | 10-01-2019
Silkemyk og perfekt hud er kun en flaske unna. Perfekt som et siste trinn i hudpleierutinen og som base for sminke. Stiv i prisen, men verdt hver krone.

Mer Informasjon

Capture Totale Dreamskin Advanced er en global antialdrings hudpleie som skaper en perfekt hud. Mørke flekker, porer, rødhet og linjer reduseres over tid. Huden blir fastere og glattere, og får mer glød.
Effektiv for alle aldre, alle hudtyper og hudtoner. Brukes hver dag; morgen og kveld, alene eller etter din hudpleierutine.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331