Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Capture Youth Gift Box

Capture Youth Gift Box

DIOR

Denne julen kan du oppdage en eksklusiv veske med Diors New Age-Delay Skin Regimen: Capture Youth - New Skin Effect Enzyme Solution Age-delay Resurfacing Water, 50 ml -1.
990 kr
(Verdi:1535kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Capture Youth Gift Box
p94005896
v94005897
DIOR
NOK
990

Mer Informasjon

Denne julen kan du oppdage en eksklusiv veske med Diors New Age-Delay Skin Regimen:
Capture Youth - New Skin Effect Enzyme Solution
Age-delay Resurfacing Water, 50 ml -1.7 FL.OZ
Nye* Age-Delay Resurfacing Water, beriket med antioksidantholdig iris og et naturlig enzym med en skånsom overflateeffekt, gir øyeblikkelig nytt liv til huden og etterlater huden klar og fuktet før en ny dag . Hunden ser umiddelbart frisk, ren og smidig ut.
**Fra Dior.
Capture Youth – Intense Rescue
Age-Delay Revitalizing Oil-Serum, 7 ml
Nye Intense Rescue serum er det først oljeserumet* som kombinerer den revitaliserende kraften av et serum med den rike kvaliteten av en olje for å styrke og beskytte hudens barriere og gi en synlig og merkbar forvandling av huden, uten en glinsende finish. Huden virker sunn, smidig og behagelig. Huden opprettholder et ungdommelige utseende lenger.
*fra Dior.
Capture Youth - Age-Delay Advanced Creme, 50 ml
Kremen er tilsatt Iris; en kraftig ingrediens av naturlig opprinnelse som maksimerer hudens antioksidanter som beskytter og styrker ungdomskapitalen. Huden fremstår umiddelbart jevnere, tonet og fornyet. Huden opprettholder et ungdommelige utseende lenger.
Påfør på ansikt og hals etter Capture Youth targeted serums. Egnet for den delikate huden rundt øynene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331