Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Blush Brush N° 16
Blush Brush N° 16
Blush Brush N° 16
Blush Brush N° 16
Blush Brush N° 16

Blush Brush N° 16

DIOR BACKSTAGE

Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Diors blush Brush N° 16 designet for en jevn og presis påføring.
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blush Brush
p90245774
v90245775
DIOR BACKSTAGE
NOK
385

Omtaler

Kristine | 16-12-2018
Ble skikkelig skuffet over denne. Synes den var litt dyr, men tenkte at den sikkert var veldig god. It is not. Kosten er ikke spesielt myk, og stikker mot huden. Begynte også å røyte med en gang. Helte kosten virker cheap, typ. H&M kvalitet. Anbefaler mye eller Urban Decay sin. Den har en helt annen kvalitet.

Mer Informasjon

Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Diors blush Brush N° 16 designet for en jevn og presis påføring. Den perfekte penselen for påføring av løs og kremet blush. Silkemyk blushpensel med vinklet spiss, som man stryger lett over kinnbenene med presise og naturlige strøk og en finish, som kan bygges fra lett til mere intens. Blush Brush n° 16 har et fyldig og mykt børstehode med naturfibre. De silkemyke og behagelige penselhårene gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Løs eller kremet blush og highlighter. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Dypp penslen i pudderet og stryk over kinnbenene, ton deretter fargen ut mot tindingen, for å oppnå ønsket effekt. 2. Gir huden en vakker og sunn glød ved å påføre farge øverst på kinnbenene med sirkulære bevegelser. 3. Fremhev ansiktskonturerne og skak en "skulpturel" effekt: definer kinnerne og stryk blush langs kinnbenenes hulrom fra midten og utover. Påfør deretter en lysere farge øverst på eplekinn for å highlighte.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331