Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå har salget startet på KICKS! Shop beautyfavoritter til rabatterte priser.

DIOR BACKSTAGE Blush Brush N° 16

Vurderinger
Pris
385 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blush Brush
p90245774
v90245775
DIOR BACKSTAGE
NOK
385
Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Diors blush Brush N° 16 designet for en jevn og presis påføring. Den perfekte penselen for påføring av løs og kremet blush. Silkemyk blushpensel med vinklet spiss, som man stryger lett over kinnbenene med presise og naturlige strøk og en finish, som kan bygges fra lett til mere intens. Blush Brush n° 16 har et fyldig og mykt børstehode med naturfibre. De silkemyke og behagelige penselhårene gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Løs eller kremet blush og highlighter. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Dypp penslen i pudderet og stryk over kinnbenene, ton deretter fargen ut mot tindingen, for å oppnå ønsket effekt. 2. Gir huden en vakker og sunn glød ved å påføre farge øverst på kinnbenene med sirkulære bevegelser. 3. Fremhev ansiktskonturerne og skak en "skulpturel" effekt: definer kinnerne og stryk blush langs kinnbenenes hulrom fra midten og utover. Påfør deretter en lysere farge øverst på eplekinn for å highlighte.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379229

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

2.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
K
Kristine
16-12-2018
Like (3)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331