Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eye Palette 003 Amber Neutrals
Eye Palette 003 Amber Neutrals

Eye Palette 003 Amber Neutrals

DIOR BACKSTAGE

Eksperimentr med farger med Diors nye øyenpalett med primer, øyenskygge, highlighter og eyeliner.
480 kr
003 Amber Neutrals
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eye Palette
p90245699
v90601263
DIOR BACKSTAGE
NOK
480

Omtaler

Magdalena | 02-01-2020
Svært fornøyd 🤩 Du har you nydelig farger og du jobber lett med de 😊
Silje | 12-09-2019
Kjøpte denne i "002 Cool" - kjempefin palett. Litt kjipt å få primer isteden for en basefarge, men sånn er det. Vil ikke tro dette er en palett for mørk hud, men for min superbleke hudtone var dette perfekte farger. Blandes lett på øyelokket, bra pigment og herlig kompakt palett.

Mer Informasjon

Eksperimentr med farger med Diors nye øyenpalett med primer, øyenskygge, highlighter og eyeliner. Dior Backstage Eye Palette er makeupartistenes hemmelige våpen for å skape professionell øyenlook, fra de mest naturlige til de mest definerede. Inspirert av energien backstage under moteshowene inneholder Dior Backstage Eye Palette farger, som matcher alle hudtoner, med matt og glansfull finish som setter fokus på øynene. Dior Backstage-formelen inneholder masse pigmenter, så fargen kan bygges til ønsket intensitet, og nøytrale farger kan forvandles til mere intense farger. Naturlig farge som holder hele dagen. Dior Backstage Eye Palette inneholder: - En øyenprimer som fremhever og gir øyenskyggen ennå mer holdbarhet. - Åtte puddere som kan brukes som øyenskygge eller eyeliner: tre glitrende farger og tre matte og fyldige farger, som highlighter og fremhever øynene. Dior Backstage Eye Palette fås i to fargekombinationer: rosa nyanser med kalde undertoner eller brune, nøytrale farger med varme undertoner. ""Ut over de åtte fargene med forskjellige finish (matt eller glitrende), ønsket jeg å tilføye en kremet primer. Primeren gir øyenskyggene ekstra holdbarhet og intensiverer fargeeffekten"", forklarer Peter Philips. Påføres med fingertuppene eller pensel. Kan brukes alene eller sammen.
1. Påfør primeren på hele øyenlokket.
2. Påfør en lys farge langs øyenbrynets naturlige bue.
3. Fremhev øynene ved å påføre en mere intens farge langs vippekanten og ut mot den ytterste øyenkroken.
4. Skap dybde ved å påføre en mørkere farge under øyet, og ton fargen ut.
Hvis du ønsker et mere naturligt look:
1. Påfør en mere intens farge på hele øyenlokket for å åpne øynene, og påfør deretter en mørkere øyenskygge langs vippekanten for å skape definition.
2. Highlight ved å påføre en lysere farge under øyenbrynsbuen mot den innerste øyenkroken for å åpne øynene.
Hvis du ønsker et mere glamourøst look:
1. Påfør en mere intens farge på hele øyenlokket for å åpne øynene, og påfør deretter en mørkere øyenskygge langs vippekanten for å skape definition.
2. Ton fargen ut på hele øyenlokket.
3. Highlight ved å påføre en lysere farge under øyenbrynsbuen mot den innerste øyenkroken for å skape en mere intens kontrast som definerer øynene.
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331