Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1

Contour Palette 1

DIOR BACKSTAGE

Eksperimenter med den nye Contour Palette fra Dior som er laget for å konturere og highlighte.
445 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Eksperimenter med den nye Contour Palette fra Dior som er laget for å konturere og highlighte. Dior Backstage Contour Palette er makeupartisternes hemmelige våpen for å forme og definere ansiktet på profesionelt vis.
Inspirert av energien backstage under moteshowene inneholder Dior Backstage Contour Palette farger som matcher alle hudtoner med oppbyggbar matt og glansfull finish. Et must blandt professionelle makeupartister. Dior Backstage-formelen inneholder masse pigmenter slik at fargen kan bygges til ønsket intensitet, og nøytrale farger kan forvandles til mere intense farger. Dior Backstage Contour Palette gir naturlig farge som holder hele dagen. Dior Backstage Contour Palette inneholder: - En beige og en bronzefarget highlighter med masse glitrende pigmenter, som legges lett på hudenog gir en strålende vakker og naturlig glød. - To ultrafine matte puddersom definerer og former ​​ansiktet uten å etterlate synlige linjer. Med Dior Backstage Contour Palette kan du velge en av de to fargene som matcher din naturlige hudtone. Påfør deretter en av ​​de to mørkere matte fargene for å definere ansiktskonturene.
Den fløjlsbløde og fine formel glider let over huden uden at efterlade synlige linjer. Påføres med fingerspidserne eller en pensel. Kan bruges alene eller blandes sammen.
1. Bruk Contour Brush n° 15 for å påføre det matte pudderet i form av et 3-tall. Begynn ved tinningen, stryk ned mot kinnbenet og til slutt langs kjeven for å definere ansiktstrekkene. 2. Bruk Kabuki Brush n°17 til å påføre highlighter på kinnbenene, langs neseryggen, amorbuen og haken for å lysne huden.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331