Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001
Contour Palette 001

Contour Palette 001

DIOR BACKSTAGE

Eksperimenter med den nye Contour Palette fra Dior som er laget for å konturere og highlighte.
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Contour Palette
p90245768
v90245769
DIOR BACKSTAGE
NOK
460

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Eksperimenter med den nye Contour Palette fra Dior som er laget for å konturere og highlighte. Dior Backstage Contour Palette er makeupartisternes hemmelige våpen for å forme og definere ansiktet på profesionelt vis.
Inspirert av energien backstage under moteshowene inneholder Dior Backstage Contour Palette farger som matcher alle hudtoner med oppbyggbar matt og glansfull finish. Et must blandt professionelle makeupartister. Dior Backstage-formelen inneholder masse pigmenter slik at fargen kan bygges til ønsket intensitet, og nøytrale farger kan forvandles til mere intense farger. Dior Backstage Contour Palette gir naturlig farge som holder hele dagen. Dior Backstage Contour Palette inneholder: - En beige og en bronzefarget highlighter med masse glitrende pigmenter, som legges lett på hudenog gir en strålende vakker og naturlig glød. - To ultrafine matte puddersom definerer og former ​​ansiktet uten å etterlate synlige linjer. Med Dior Backstage Contour Palette kan du velge en av de to fargene som matcher din naturlige hudtone. Påfør deretter en av ​​de to mørkere matte fargene for å definere ansiktskonturene.
Den fløjlsbløde og fine formel glider let over huden uden at efterlade synlige linjer. Påføres med fingerspidserne eller en pensel. Kan bruges alene eller blandes sammen.
1. Bruk Contour Brush n° 15 for å påføre det matte pudderet i form av et 3-tall. Begynn ved tinningen, stryk ned mot kinnbenet og til slutt langs kjeven for å definere ansiktstrekkene. 2. Bruk Kabuki Brush n°17 til å påføre highlighter på kinnbenene, langs neseryggen, amorbuen og haken for å lysne huden.
Farge:Brun
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331