Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

DIOR BACKSTAGE Contour Palette 001

Vurderinger
Pris
470 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Contour Palette
p90245768
v90245769
DIOR BACKSTAGE
NOK
470
Eksperimenter med den nye Contour Palette fra Dior som er laget for å konturere og highlighte. Dior Backstage Contour Palette er makeupartisternes hemmelige våpen for å forme og definere ansiktet på profesionelt vis.
Inspirert av energien backstage under moteshowene inneholder Dior Backstage Contour Palette farger som matcher alle hudtoner med oppbyggbar matt og glansfull finish. Et must blandt professionelle makeupartister. Dior Backstage-formelen inneholder masse pigmenter slik at fargen kan bygges til ønsket intensitet, og nøytrale farger kan forvandles til mere intense farger. Dior Backstage Contour Palette gir naturlig farge som holder hele dagen. Dior Backstage Contour Palette inneholder: - En beige og en bronzefarget highlighter med masse glitrende pigmenter, som legges lett på hudenog gir en strålende vakker og naturlig glød. - To ultrafine matte puddersom definerer og former ​​ansiktet uten å etterlate synlige linjer. Med Dior Backstage Contour Palette kan du velge en av de to fargene som matcher din naturlige hudtone. Påfør deretter en av ​​de to mørkere matte fargene for å definere ansiktskonturene.
Den fløjlsbløde og fine formel glider let over huden uden at efterlade synlige linjer. Påføres med fingerspidserne eller en pensel. Kan bruges alene eller blandes sammen.
1. Bruk Contour Brush n° 15 for å påføre det matte pudderet i form av et 3-tall. Begynn ved tinningen, stryk ned mot kinnbenet og til slutt langs kjeven for å definere ansiktstrekkene. 2. Bruk Kabuki Brush n°17 til å påføre highlighter på kinnbenene, langs neseryggen, amorbuen og haken for å lysne huden.
Farge:
Brun
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Dewy
EAN:
3348901395038

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.7
Basert på 3 omtaler
Les mer
C
CRH
24-06-2020
Like (0)
Y
Ying Wai Chiu
01-06-2020
Like (0)
M
Marie
05-04-2020
Like (2)