Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Spirit Of The Brave Spirit Of The Brave Gift Box For Him
Spirit Of The Brave Spirit Of The Brave Gift Box For Him

Spirit Of The Brave Spirit Of The Brave Gift Box For Him

Diesel

Spirit Of The Brave. Det sies at de modige er fryktløse. Det er feil. Ingen er fryktløse. Uten frykt, kan ikke mot eksistere.
415 kr
(Verdi:470kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Spirit Of The Brave
p94004370
v94004371
Diesel
NOK
415

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Spirit Of The Brave. Det sies at de modige er fryktløse. Det er feil. Ingen er fryktløse. Uten frykt, kan ikke mot eksistere. Utviklet i tett samarbeid med den brasilianske fotballstjernen Neymar Jr, oppfordrer Spirit of the Brave unge menn verden over til å utforske frykten og nå sitt fulle potensiale. Som et nikk til Neymars atletiske evner, avdekker den aller første noten en energigivende friskhet. Duften åpner med Bergamot og en grønn sprudlende vegetabilsk note. Hjertet blir dristig og oppriktig. Balsam av sypress og gran skaper en kontrastfylt touch av brasiliansk varme. Nedtørkingen er avhengighetsskapende og luksuriøs. Noter av tonkabønner og labdanum skaper sensualitet og karisma som en referanse til Neymars voksende ry som stilikon. Usjenert og luksuriøs inneholder Spirit of the Brave-parfymekonsentratet 30% naturlige ingredienser, noe som er en uvanlig høy konsentrasjon for en maskulin duft. Knyttneven symboliserer styrke, selvtillit og tapperhet. Reproduksjonen av Neymars egen tatovering gjenspeiler det personlige engasjementet hans.
Sett med: Eau de Toilette Spray 35ml og Shower Gel 50ml.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331