Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eyelash & Eyebrow Coloring Black

Eyelash & Eyebrow Coloring Black

Depend

Spesialprodukt fra Depend for deg som vil farge vipper og bryn på en rask, enkel og sikker måte. Behandlingen tar bare noen minutter og gir et fargeresultat som varer i flere uker.
105 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyelash & Eyebrow Coloring
p530397
v27365279
Depend
NOK
105

Omtaler

Arni | 03-03-2019
Kjøpte denne for litt siden, fungerer som den skal. Har brukt den sorte mange ganger tidligere med godt resultat. Har riktognok kun brukt den på vippene, så kan kun uttale meg på den fronten, aldri testet på bryn. Viktig å virkelig fukte vippene med aktiveringsvæsken, uten det gir det ikke noe særlig resultat.
Aurora | 23-10-2016
Virker ikke i det hele tatt. Prøvde på vippene, men ser ikke forskjell. Prøvde til og med to ganger. Anbefaler virkelig ikke denne.

Mer Informasjon

Spesialprodukt fra Depend for deg som vil farge vipper og bryn på en rask, enkel og sikker måte. Behandlingen tar bare noen minutter og gir et fargeresultat som varer i flere uker. Depends hurtigfarging gjør at du alltid ser frisk og opplagt ut om morgenen når du trener, soler deg, bader eller gjør andre ting. Den perfekte ”natural look”-maskaraen. Finnes i fargenyansene svart, brunsvart og brun.
1. Legg på aktivatoren. Vent 2 min.
2. Påfør fargen. Vent 30 sek.
3. Rengjør!
Färggel: Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer. Activator: Aqua, 1.2.4 Trihydroxybenzene, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Oleamido MEA -Sulfosuccinate, Cocamide DEA, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Sulfite
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331