Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Deborah Lippmann

Deborah Lippmann – stjernenes manikyrist

Manikyristen Deborah Lippmann er alle stjernenes førstevalg for å få vakre negler. Kate Winslet, Reese Witherspoon, Renée Zellweger og Penélope Cruz hadde alle fått en Deborah Lippmann-manikyr før de tok imot Oscar-statuettene sine. Neglelakkene hennes brukes også av de største motemagasinene når de skal ha fotoshoots, og av de store motehusene når de har visninger. Disse neglelakkene er hurtigtørkende, varer lenge og kommer i utallige glamorøse nyanser, og de blir tilsatt biotin og grønn te for sunne, sterke negler som ikke fliser seg. Kjøp alt du trenger hos Kicks – vi tilbyr neglebåndolje, base coat, top coat og neglelakk i utallige vakre farger fra Deborah Lippmann.

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331